Kopen Propecia Online

Propecia kopen zonder een recept - Online apotheek in Nederland

Propecia helpt bij beginnende mannelijke kaalheid. De werkzame stof finasteride vermindert de werking van testosteron, een mannelijk geslachtshormoon. Hierdoor wordt beginnend haarverlies stopgezet en kan er op kalende plekken weer haar groeien.
Rating: 5 sterren, gebaseerd op 8 beoordelingen
Verpakken Prijs Bestellen
Propecia 1 mg 28 tabl.Koop nu
Propecia 1 mg 84 tabl.Koop nu
Propecia 1 mg 56 tabl.Koop nu
Propecia 1 mg 112 tabl.Koop nu
Propecia 1 mg 140 tabl.Koop nu

Hoe je Propecia Te kopen in Nederland?

Propecia is een origineel medisch product in massa geproduceerde op de hoogste kwaliteit apparatuur gedocumenteerd door ISO 9001: 2000. De apparatuur en de manieren om de productie van Propecia voldoen aan de normen van Good Manufacturing Practices (GMP), die het onderhoud van de kwaliteitsnormen, controle en kwaliteit garantie.

Omdat het een daadwerkelijke behandeling van Haarverlies, Propecia wordt beschouwd als de belangrijkste product, die de pakketten van verschillende doses en hoeveelheden. De reden om meer eenheden te kopen, is in de grote besparingen, kunt u te maken. Je minder voor elke volgende eenheid betaalt in het pakket. Vaste klanten krijgen 10% korting. Verder is er een mogelijkheid om pillen te krijgen voor niets als een geschenk. Het maken van een bestelling is heel eenvoudig - u kiest voor de eenheden van de benodigde dosering en de hoeveelheid en klik op Koop nu in een respectievelijke lijn.

Propecia wordt geleverd in Nederland, zonder vertraging of douane problemen. De verzendkosten van het product wordt uitgevoerd in goed verpakt pakketten die geen informatie over de ontvanger en de inhoud uitgevoerd. Op dezelfde manier wordt toegepast op het rekeningoverzicht van de cliënt die de productnaam bevat.

Wij verzekeren garantie uitzonderlijke fabrikant voor Propecia product en voor te stellen als een therapie. Toch raden wij u aan te kopen Propecia online alleen in het geval van vaste overtuiging en de diagnose van het hebben van de ziekte en het bewustzijn van de mogelijke bijwerkingen.

In een andere situatie waarin we zeer raden u aan een arts te raadplegen en te informeren over de mogelijke gevolgen. Wij bevestigen dat Propecia therapie zal niet schadelijk voor uw gezondheid en welzijn te zijn indien goed en met overeenstemming met de aanbevolen dosering gebruikt. Voor meer informatie over Propecia blijven verkennen van aanvullende informatie.

Product informatie Wat is Propecia? Waar wordt het medicijn voor gebruikt? Hoe gebruikt u Propecia? Dosering Bijwerkingen Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken? Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

 

Wat is Propecia?

Propecia helpt bij beginnende mannelijke kaalheid. De werkzame stof finasteride vermindert de werking van testosteron, een mannelijk geslachtshormoon. Hierdoor wordt beginnend haarverlies stopgezet en kan er op kalende plekken weer haar groeien. Dit geneesmiddel is uitsluitend geschikt voor mannen.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?

Artsen schrijven een behandeling met Propecia voor bij alopecia androgenetica, een erfelijke vorm van vroegtijdig haarverlies bij de man. Deze aandoening ontstaat als de haarzakjes in de hoofdhuid overgevoelig zijn voor dihydrotestosteron (DHT), een stof die wordt aangemaakt onder invloed van testosteron. Hierdoor verschrompelen de haarzakjes en vallen de haren al op jonge leeftijd uit, beginnend bij de kruin en de slapen. Propecia remt de aanmaak van DHT, waardoor de haarzakjes in goede conditie blijven en haaruitval stopt. Op sommige plekken kunnen er zelfs weer haren terug groeien.

Hoe gebruikt u Propecia?

Neem de tablet op een vast tijdstip in met wat water. U kunt Propecia zowel met als zonder voedsel innemen. Als dit geneesmiddel bij u aanslaat, moet u het langdurig blijven gebruiken. Zodra u stopt met Propecia kan de haaruitval weer beginnen. Heeft Propecia na 3 tot 6 maanden bij u nog geen effect, dan moet u stoppen met het gebruik ervan. Mogelijk heeft u meer baat bij een ander geneesmiddel.

Dosering

Tenzij de arts anders bepaalt, is de gebruikelijke dosering van Propecia als volgt:

Volwassen mannen: eenmaal daags 1 tablet 1 mg. Dit geneesmiddel is niet geschikt voor vrouwen en kinderen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Propecia kan bijwerkingen veroorzaken. Deze komen echter zelden voor. Klachten die eventueel kunnen optreden bij het gebruik van dit geneesmiddel zijn onder andere:

Seksuele stoornissen, zoals verminderde zin in seks, erectieproblemen (impotentie) of moeite met klaarkomen; Pijnlijke borsten of testikels. In de bijsluiter staat meer informatie over de mogelijke bijwerkingen. Neem contact op met de arts als u veel last krijgt van de genoemde (of andere) klachten.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?

Propecia is niet voor iedereen een geschikt geneesmiddel. Gebruik dit medicijn niet als u:

Overgevoelig bent voor finasteride of een van de gebruikte hulpstoffen in de tablet; Een vrouw bent (Propecia heeft geen effect op kaalheid bij vrouwen); Jonger bent dan 18 jaar. Lijdt u aan gezondheidsproblemen, overleg dan eerst met de arts voordat u Propecia gaat gebruiken. Sommige medicijnen hebben een wisselwerking met Propecia. De arts weet welke medicijnen niet met elkaar gecombineerd mogen worden. In de bijsluiter leest u meer over de wisselwerkingen en contra-indicaties.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Propecia mag niet worden gebruikt door vrouwen. Dit medicijn kan afwijkingen veroorzaken bij een ongeboren kind. Zwangere vrouwen of vrouwen met een kinderwens mogen daarom niet in aanraking komen met dit geneesmiddel. De werkzame stof kan via de huid in het bloed terecht komen. Raak de tabletten daarom ook niet aan. Dit geneesmiddel bevloedt uw rijvaardigheid niet. U mag bij gebruik van Propecia alles eten en drinken.

 

Zoek zoekwoorden die verband houden Propecia

Onze producten

Benzac

EUR14.5

Koop nu

Cialis

EUR97.7

Koop nu

Clomid

EUR75

Koop nu

Priligy

EUR100.7

Koop nu

Propecia

EUR103.2

Koop nu

Viagra

EUR87.5

Koop nu

Gratis verzending & RETURN

Gratis verzending op alle bestellingen van meer dan $ 99.

GELD TERUG GARANTIE

100% geld terug garantie.

24/7 ondersteuning

We hebben online en telefonische ondersteuning