Kopen Priligy Online

Priligy kopen zonder een recept - Online apotheek in Nederland

Priligy bevat dapoxetine, een medicijn dat valt onder de zogenaamde 'selectieve serotonine heropnameremmers'. Dit medicijn beïnvloedt de manier waarop de zenuwcellen met elkaar communiceren. Bij mannen zorgt dit geneesmiddel voor een betere controle over de ejaculatie (zaadlozing) en voorkomt het te snel klaarkomen.
Rating: 4 sterren, gebaseerd op 13 beoordelingen
Verpakken Prijs Bestellen
Priligy (dapoxetine) 30mg 3 tabl.Koop nu
Priligy (dapoxetine) 30mg 6 tabl.Koop nu
Priligy (dapoxetine) 30mg 9 tabl.Koop nu
Priligy (dapoxetine) 30mg 12 tabl.Koop nu
Priligy (dapoxetine) 60mg 3 tabl.Koop nu
Priligy (dapoxetine) 60mg 6 tabl.Koop nu
Priligy (dapoxetine) 60mg 9 tabl.Koop nu
Priligy (dapoxetine) 60mg 12 tabl.Koop nu

Hoe je Priligy Te kopen in Nederland?

Priligy is een origineel medisch product in massa geproduceerde op de hoogste kwaliteit apparatuur gedocumenteerd door ISO 9001: 2000. De apparatuur en de manieren om de productie van Priligy voldoen aan de normen van Good Manufacturing Practices (GMP), die het onderhoud van de kwaliteitsnormen, controle en kwaliteit garantie.

Omdat het een daadwerkelijke behandeling van Premature ejaculatie, Priligy wordt beschouwd als de belangrijkste product, die de pakketten van verschillende doses en hoeveelheden. De reden om meer eenheden te kopen, is in de grote besparingen, kunt u te maken. Je minder voor elke volgende eenheid betaalt in het pakket. Vaste klanten krijgen 10% korting. Verder is er een mogelijkheid om pillen te krijgen voor niets als een geschenk. Het maken van een bestelling is heel eenvoudig - u kiest voor de eenheden van de benodigde dosering en de hoeveelheid en klik op Koop nu in een respectievelijke lijn.

Priligy wordt geleverd in Nederland, zonder vertraging of douane problemen. De verzendkosten van het product wordt uitgevoerd in goed verpakt pakketten die geen informatie over de ontvanger en de inhoud uitgevoerd. Op dezelfde manier wordt toegepast op het rekeningoverzicht van de cliënt die de productnaam bevat.

Wij verzekeren garantie uitzonderlijke fabrikant voor Priligy product en voor te stellen als een therapie. Toch raden wij u aan te kopen Priligy online alleen in het geval van vaste overtuiging en de diagnose van het hebben van de ziekte en het bewustzijn van de mogelijke bijwerkingen.

In een andere situatie waarin we zeer raden u aan een arts te raadplegen en te informeren over de mogelijke gevolgen. Wij bevestigen dat Priligy therapie zal niet schadelijk voor uw gezondheid en welzijn te zijn indien goed en met overeenstemming met de aanbevolen dosering gebruikt. Voor meer informatie over Priligy blijven verkennen van aanvullende informatie.

Product informatie Wat is Priligy? Waar wordt Priligy voor gebruikt? Hoe gebruikt u dit geneesmiddel? Dosering Bijwerkingen Wanneer mag u Priligy niet gebruiken? Zwangerschap/rijvaardigheid/alcohol Ervaringen met dit geneesmiddel

 

Wat is Priligy?

Priligy bevat dapoxetine, een medicijn dat valt onder de zogenaamde 'selectieve serotonine heropnameremmers'. Dit medicijn bevloedt de manier waarop de zenuwcellen met elkaar communiceren. Bij mannen zorgt dit geneesmiddel voor een betere controle over de ejaculatie (zaadlozing) en voorkomt het te snel klaarkomen.

Waar wordt Priligy voor gebruikt?

Priligy wordt voorgeschreven bij premature ejaculatie, ook wel vroegtijdige zaadlozing genoemd. Mannen die last hebben van deze aandoening zijn niet in staat om de zaadlozing uit te stellen. In de meeste gevallen vinden het orgasme en de zaadlozing plaats binnen 1 tot 2 minuten na aanvang van de geslachtsgemeenschap. Premature ejaculatie kan leiden tot problemen in de relatie en tot gevoelens van frustratie en onmacht. Priligy helpt om zaadlozing uit te stellen en verlengt daarmee de duur van de geslachtsgemeenschap.

Hoe gebruikt u dit geneesmiddel?

Priligy is een tablet die 1 tot 3 uur voor de seksuele handeling moet worden ingenomen. Slik de tablet in zijn geheel door met veel vloeistof. Het is belangrijk om veel te drinken tijdens het gebruik van dit geneesmiddel: dit voorkomt bijwerkingen als flauwvallen. Om ernstige bijwerkingen te voorkomen, mag u Priligy maximaal driemaal per week gebruiken.

Dosering

Tenzij de arts anders adviseert, is de gebruikelijke dosering als volgt:

Mannen van 18 tot 64 jaar: 1 tablet 30 mg per keer. De maximale dagelijkse dosis is 1 tablet. Merkt u dat Priligy 30 mg niet genoeg werkt? Overleg dan met de arts. Deze kan u eventueel een tablet met een hogere dosering voorschrijven. Slik nooit een dubbele dosis Priligy om de werking te verhogen.

Bijwerkingen

Priligy wordt over het algemeen probleemloos verdragen, maar kan bij sommige mensen bijwerkingen veroorzaken, waaronder:

Flauwvallen door een verlaging van de bloeddruk. De kans hierop is groter als het lichaam uitgedroogd is. Zorg er daarom voor dat u voldoende drinkt; Hoofdpijn; Duizeligheid; Misselijkheid; Rusteloos of angstig gevoel. Raadpleeg de bijsluiter voor een volledig overzicht van mogelijke bijwerkingen.

Wanneer mag u Priligy niet gebruiken?

Priligy is niet voor iedereen een geschikt medicijn. Gebruik dit geneesmiddel niet als u:

Een vrouw bent, of jonger bent dan 18 jaar; Overgevoelig bent voor dapoxetine of een van de gebruikte hulpstoffen in dit medicijn; Lijdt aan hartafwijkingen, zoals hartfalen of ritmestoornissen; Snel flauwvalt; In het verleden een ernstige depressie of manie heeft gehad. Priligy heeft een wisselwerking met andere medicijnen, waaronder sommige antidepressiva, migrainemedicijnen en erectiemiddelen. De arts weet om welke geneesmiddelen het gaat. Meld daarom tijdens het online consult altijd welke andere medicatie u gebruikt. In de bijsluiter vindt u een volledig overzicht van contra-indicaties en overige waarschuwingen.

Zwangerschap/rijvaardigheid/alcohol

Priligy wordt niet voorgeschreven aan vrouwen. Dit geneesmiddel kan uw reactievermogen bevloeden en flauwvallen veroorzaken. Houd hier rekening mee en neem geen deel aan het verkeer totdat de tablet Priligy is uitgewerkt. Alcohol kan bijwerkingen als duizeligheid en flauwvallen uitlokken of versterken. Matig of staak uw alcoholgebruik als u Priligy inneemt.

Ervaringen met dit geneesmiddel

Priligy is het eerste goedgekeurde medicijn tegen vroegtijdige zaadlozing. Inmiddels hebben veel mannen goede ervaringen met Priligy. Zo noemen ze het geneesmiddel gemakkelijker in gebruik dan andere methoden om de zaadlozing te vertragen (bijvoorbeeld een verdovende zalf). Daarnaast is de ervaring met Priligy dat het de intensiteit van het orgasme verbetert.

 

Zoek zoekwoorden die verband houden Priligy

Onze producten

Benzac

EUR14.5

Koop nu

Cialis

EUR97.7

Koop nu

Clomid

EUR75

Koop nu

Priligy

EUR100.7

Koop nu

Propecia

EUR103.2

Koop nu

Viagra

EUR87.5

Koop nu

Gratis verzending & RETURN

Gratis verzending op alle bestellingen van meer dan $ 99.

GELD TERUG GARANTIE

100% geld terug garantie.

24/7 ondersteuning

We hebben online en telefonische ondersteuning