Kopen Finasteride Online

Finasteride kopen zonder een recept - Online apotheek in Nederland

Finasteride vermindert de werking van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Dit hormoon zorgt bij mannen onder andere voor het groter worden van de prostaat, een klier die onder de blaas ligt.
Rating: 4 sterren, gebaseerd op 5 beoordelingen
Verpakken Prijs Bestellen
Finasteride 5 mg 28 Tabl.Koop nu

Hoe je Finasteride Te kopen in Nederland?

Finasteride is een origineel medisch product in massa geproduceerde op de hoogste kwaliteit apparatuur gedocumenteerd door ISO 9001: 2000. De apparatuur en de manieren om de productie van Finasteride voldoen aan de normen van Good Manufacturing Practices (GMP), die het onderhoud van de kwaliteitsnormen, controle en kwaliteit garantie.

Omdat het een daadwerkelijke behandeling van Mannen, Finasteride wordt beschouwd als de belangrijkste product, die de pakketten van verschillende doses en hoeveelheden. De reden om meer eenheden te kopen, is in de grote besparingen, kunt u te maken. Je minder voor elke volgende eenheid betaalt in het pakket. Vaste klanten krijgen 10% korting. Verder is er een mogelijkheid om pillen te krijgen voor niets als een geschenk. Het maken van een bestelling is heel eenvoudig - u kiest voor de eenheden van de benodigde dosering en de hoeveelheid en klik op Koop nu in een respectievelijke lijn.

Finasteride wordt geleverd in Nederland, zonder vertraging of douane problemen. De verzendkosten van het product wordt uitgevoerd in goed verpakt pakketten die geen informatie over de ontvanger en de inhoud uitgevoerd. Op dezelfde manier wordt toegepast op het rekeningoverzicht van de cliënt die de productnaam bevat.

Wij verzekeren garantie uitzonderlijke fabrikant voor Finasteride product en voor te stellen als een therapie. Toch raden wij u aan te kopen Finasteride online alleen in het geval van vaste overtuiging en de diagnose van het hebben van de ziekte en het bewustzijn van de mogelijke bijwerkingen.

In een andere situatie waarin we zeer raden u aan een arts te raadplegen en te informeren over de mogelijke gevolgen. Wij bevestigen dat Finasteride therapie zal niet schadelijk voor uw gezondheid en welzijn te zijn indien goed en met overeenstemming met de aanbevolen dosering gebruikt. Voor meer informatie over Finasteride blijven verkennen van aanvullende informatie.

Product informatie Wat is Finasteride? Waar wordt dit geneesmiddel voor gebruikt? Hoe gebruikt u Finasteride? Dosering Bijwerkingen Wanneer mag u Finasteride niet gebruiken? Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

 

Wat is Finasteride?

Finasteride vermindert de werking van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Dit hormoon zorgt bij mannen onder andere voor het groter worden van de prostaat, een klier die onder de blaas ligt. Wordt de prostaat te groot, dan kan deze tegen de urinebuis gaan drukken, waardoor er plasproblemen ontstaan. Finasteride kan ervoor zorgen dat de prostaat krimpt, zodat deze klachten verdwijnen of verminderen.

Waar wordt dit geneesmiddel voor gebruikt?

Artsen schrijven Finasteride voor bij plasklachten als gevolg van een goedaardige vergroting van de prostaat. Deze aandoening wordt ook wel BPH (benigne prostaat hyperplasie) genoemd. De plasklachten die bij BPH voorkomen, zijn onder andere:

Vaak (ook 's nachts) moeten plassen; Incontinentie of moeite met het ophouden van de plas; Kleine beetjes plassen en veel nadruppelen; Een onderbroken of zwakke urinestraal; Plasklachten als gevolg van een vergrote prostaat komen vaak voor op oudere leeftijd. Finasteride laat de prostaat slinken, waardoor de plasbuis meer ruimte krijgt en de urine beter kan doorstromen.

Hoe gebruikt u Finasteride?

Neem de tablet Finasteride op een vast tijdstip in met wat vloeistof. De tabletten zijn verpakt in een kalenderstrip, zodat u minder snel een tablet vergeet. Het kan enige tijd (2 tot 6 maanden) duren voordat u merkt dat het medicijn effect heeft. Blijf desondanks Finasteride gewoon iedere dag innemen. Neem contact op met een arts als uw plasklachten na een paar maanden nog niet zijn verminderd. Bent u vergeten om Finasteride in te nemen, dan kunt u dat alsnog doen, tenzij het bijna tijd is voor de volgende dosis. Neem nooit een dubbele dosis in om de vergeten tablet te compenseren.

Dosering

Tenzij een arts anders adviseert, is de gebruikelijke dosering als volgt:

Volwassen mannen: eenmaal daags 1 tablet 5 mg. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Tijdens de behandeling met Finasteride kunt u soms last krijgen van bijwerkingen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om de volgende klachten:

Verminderde zin in seks, erectieproblemen of andere seksuele stoornissen; Pijnlijk gevoel in de testikels; Opgezwollen of pijnlijke borsten. Overleg met een arts als u veel last heeft van deze of andere bijwerkingen. In de bijsluiter vindt u een volledig overzicht van eventuele bijwerkingen.

Wanneer mag u Finasteride niet gebruiken?

Finasteride is niet voor iedereen een geschikt medicijn. Gebruik dit geneesmiddel niet als u:

Overgevoelig bent voor finasteride of een van de gebruikte hulpstoffen; Een vrouw bent; Een kind probeert te verwekken bij uw partner: Finasteride komt ook in sperma terecht. Dit medicijn kan ernstige afwijkingen bij een ongeboren kind veroorzaken. Vrouwen die zwanger zijn of die proberen zwanger te raken mogen daarom niet via onbeschermde geslachtsgemeenschap in aanraking komen met dit geneesmiddel. Finasteride kan een wisselwerking hebben met andere geneesmiddelen. Een arts weet om welke medicijnen het gaat; vermeld daarom altijd welke medicatie u nog meer gebruikt. In de bijsluiter vindt u meer informatie over de contra-indicaties, wisselwerkingen en andere waarschuwingen.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Finasteride is in principe niet bedoeld voor vrouwen. Zwanger vrouwen mogen niet in aanraking komen met dit medicijn. Er gelden voor dit medicijn geen waarschuwingen betreffende rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

 

Zoek zoekwoorden die verband houden Finasteride

Onze producten

Benzac

EUR14.5

Koop nu

Cialis

EUR97.7

Koop nu

Clomid

EUR75

Koop nu

Priligy

EUR100.7

Koop nu

Propecia

EUR103.2

Koop nu

Viagra

EUR87.5

Koop nu

Gratis verzending & RETURN

Gratis verzending op alle bestellingen van meer dan $ 99.

GELD TERUG GARANTIE

100% geld terug garantie.

24/7 ondersteuning

We hebben online en telefonische ondersteuning