Kopen EllaOne Online

EllaOne kopen zonder een recept - Online apotheek in Nederland

EllaOne is een noodanticonceptiepil, oftewel een morning-afterpil. De werkzame stof ulipristal is een progestageenhormoon. Het zorgt ervoor dat de kans op een zwangerschap sterk vermindert. Dit medicijn is receptplichtig.
Rating: 4 sterren, gebaseerd op 11 beoordelingen
Verpakken Prijs Bestellen
EllaOne 30mg 1 tabl.Koop nu

Hoe je EllaOne Te kopen in Nederland?

EllaOne is een origineel medisch product in massa geproduceerde op de hoogste kwaliteit apparatuur gedocumenteerd door ISO 9001: 2000. De apparatuur en de manieren om de productie van EllaOne voldoen aan de normen van Good Manufacturing Practices (GMP), die het onderhoud van de kwaliteitsnormen, controle en kwaliteit garantie.

Omdat het een daadwerkelijke behandeling van Morning after pil, EllaOne wordt beschouwd als de belangrijkste product, die de pakketten van verschillende doses en hoeveelheden. De reden om meer eenheden te kopen, is in de grote besparingen, kunt u te maken. Je minder voor elke volgende eenheid betaalt in het pakket. Vaste klanten krijgen 10% korting. Verder is er een mogelijkheid om pillen te krijgen voor niets als een geschenk. Het maken van een bestelling is heel eenvoudig - u kiest voor de eenheden van de benodigde dosering en de hoeveelheid en klik op Koop nu in een respectievelijke lijn.

EllaOne wordt geleverd in Nederland, zonder vertraging of douane problemen. De verzendkosten van het product wordt uitgevoerd in goed verpakt pakketten die geen informatie over de ontvanger en de inhoud uitgevoerd. Op dezelfde manier wordt toegepast op het rekeningoverzicht van de cliënt die de productnaam bevat.

Wij verzekeren garantie uitzonderlijke fabrikant voor EllaOne product en voor te stellen als een therapie. Toch raden wij u aan te kopen EllaOne online alleen in het geval van vaste overtuiging en de diagnose van het hebben van de ziekte en het bewustzijn van de mogelijke bijwerkingen.

In een andere situatie waarin we zeer raden u aan een arts te raadplegen en te informeren over de mogelijke gevolgen. Wij bevestigen dat EllaOne therapie zal niet schadelijk voor uw gezondheid en welzijn te zijn indien goed en met overeenstemming met de aanbevolen dosering gebruikt. Voor meer informatie over EllaOne blijven verkennen van aanvullende informatie.

Product informatie Wat is EllaOne? Waar wordt het medicijn voor gebruikt? Hoe gebruikt u EllaOne? Dosering Bijwerkingen Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken? Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

 

Wat is EllaOne?

EllaOne is een noodanticonceptiepil, oftewel een morning-afterpil. De werkzame stof ulipristal is een progestageenhormoon. Het zorgt ervoor dat de kans op een zwangerschap sterk vermindert. Dit medicijn is receptplichtig.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?

De morning-afterpil wordt gebruikt als er sprake is geweest van onbedoelde onveilige seks, bijvoorbeeld als het condoom gescheurd is, als u de pil bent vergeten of als u gebraakt heeft na het innemen van de pil, waardoor deze onbetrouwbaar is geworden. EllaOne voorkomt een eisprong en maakt het baarmoederslijm ongeschikt voor innesteling van een eventuele bevruchte eicel. Hierdoor vermindert de kans op het ontstaan van een ongewenste zwangerschap.

Hoe gebruikt u EllaOne?

Het is belangrijk om EllaOne zo snel mogelijk in te nemen. De kans op een bevruchting is dan het kleinst. Slik de tablet in ieder geval binnen 120 uur (5 dagen) na de onbeschermde geslachtsgemeenschap. U kunt de tablet op een lege of volle maag innemen, op ieder gewenst moment van de dag. Moet u binnen drie uur na het innemen van EllaOne overgeven, vraag een arts dan om een nieuw recept; u moet dan nogmaals een tablet slikken. Slikt u een anticonceptiepil, dan kunt u daar na het innemen van EllaOne gewoon mee doorgaan. Gebruik tijdens de rest van uw cyclus echter wel een aanvullend anticonceptiemiddel (bijvoorbeeld een condoom) om een zwangerschap te voorkomen. EllaOne is niet bedoeld als reguliere anticonceptiepil. Dit medicijn is daar niet betrouwbaar genoeg voor.

Dosering

De gebruikelijke dosering van EllaOne is als volgt:

Eenmalig 1 tablet binnen 120 uur na de onbeschermde geslachtsgemeenschap innemen. Gebruik EllaOne niet vaker dan eenmaal per menstruatiecyclus. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Als u EllaOne heeft ingenomen, kunt u last krijgen van bijwerkingen, waaronder:

Buikpijn; Menstruatiestoornissen (hevige, onregelmatige of uitblijvende menstruatie, PMS); Hoofdpijn; Vermoeidheid; Duizeligheid; Misselijkheid, overgeven; Pijnlijke of gespannen borsten. Vraag advies aan een arts als u last krijgt van hevige bijwerkingen of bijwerkingen die niet in de bijsluiter staan vermeld.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?

EllaOne is niet voor iedereen een geschikt geneesmiddel. Gebruik deze morning-afterpil niet als u:

Overgevoelig bent voor ulipristal of een van de gebruikte hulpstoffen; Lijdt aan een ernstige leverziekte. Overleg met een arts of u EllaOne veilig kunt gebruiken als u lijdt aan ernstige astma of als u andere gezondheidsproblemen heeft. EllaOne heeft een wisselwerking met andere medicijnen. Een arts weet om welke combinaties het gaat. Vermeld bij uw arts consult welke geneesmiddelen u gebruikt. In de bijsluiter leest u meer over de contra-indicaties, wisselwerkingen en andere waarschuwingen.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Gebruik EllaOne niet als u zwanger bent. Geeft u borstvoeding, overleg dan met een arts of en hoe u EllaOne kunt gebruiken. Dit geneesmiddel bevloedt uw rijvaardigheid niet. Er geldt geen waarschuwing wat betreft het gebruik van alcohol.

 

Zoek zoekwoorden die verband houden EllaOne

Onze producten

Benzac

EUR14.5

Koop nu

Cialis

EUR97.7

Koop nu

Clomid

EUR75

Koop nu

Priligy

EUR100.7

Koop nu

Propecia

EUR103.2

Koop nu

Viagra

EUR87.5

Koop nu

Gratis verzending & RETURN

Gratis verzending op alle bestellingen van meer dan $ 99.

GELD TERUG GARANTIE

100% geld terug garantie.

24/7 ondersteuning

We hebben online en telefonische ondersteuning