Kopen Clomid Online

Clomid kopen zonder een recept - Online apotheek in Nederland

Clomid stimuleert de eisprong. De werkzame stof clomifeen zorgt ervoor dat het lichaam meer FSH (follikel stimulerend hormoon) en LH (luteïniserend hormoon) produceert. Deze hormonen spelen een belangrijke rol bij het rijpen en vrijkomen van eicellen (ovulatie).
Rating: 4 sterren, gebaseerd op 5 beoordelingen
Verpakken Prijs Bestellen
Clomid 50 mg 30 tabl.Koop nu

Hoe je Clomid Te kopen in Nederland?

Clomid is een origineel medisch product in massa geproduceerde op de hoogste kwaliteit apparatuur gedocumenteerd door ISO 9001: 2000. De apparatuur en de manieren om de productie van Clomid voldoen aan de normen van Good Manufacturing Practices (GMP), die het onderhoud van de kwaliteitsnormen, controle en kwaliteit garantie.

Omdat het een daadwerkelijke behandeling van Vruchtbaarheid, Clomid wordt beschouwd als de belangrijkste product, die de pakketten van verschillende doses en hoeveelheden. De reden om meer eenheden te kopen, is in de grote besparingen, kunt u te maken. Je minder voor elke volgende eenheid betaalt in het pakket. Vaste klanten krijgen 10% korting. Verder is er een mogelijkheid om pillen te krijgen voor niets als een geschenk. Het maken van een bestelling is heel eenvoudig - u kiest voor de eenheden van de benodigde dosering en de hoeveelheid en klik op Koop nu in een respectievelijke lijn.

Clomid wordt geleverd in Nederland, zonder vertraging of douane problemen. De verzendkosten van het product wordt uitgevoerd in goed verpakt pakketten die geen informatie over de ontvanger en de inhoud uitgevoerd. Op dezelfde manier wordt toegepast op het rekeningoverzicht van de cliënt die de productnaam bevat.

Wij verzekeren garantie uitzonderlijke fabrikant voor Clomid product en voor te stellen als een therapie. Toch raden wij u aan te kopen Clomid online alleen in het geval van vaste overtuiging en de diagnose van het hebben van de ziekte en het bewustzijn van de mogelijke bijwerkingen.

In een andere situatie waarin we zeer raden u aan een arts te raadplegen en te informeren over de mogelijke gevolgen. Wij bevestigen dat Clomid therapie zal niet schadelijk voor uw gezondheid en welzijn te zijn indien goed en met overeenstemming met de aanbevolen dosering gebruikt. Voor meer informatie over Clomid blijven verkennen van aanvullende informatie.

Product informatie Wat is Clomid? Waar wordt het medicijn voor gebruikt? Hoe gebruikt u Clomid? Dosering Bijwerkingen Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken? Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

 

Wat is Clomid?

Clomid stimuleert de eisprong. De werkzame stof clomifeen zorgt ervoor dat het lichaam meer FSH (follikel stimulerend hormoon) en LH (luteiserend hormoon) produceert. Deze hormonen spelen een belangrijke rol bij het rijpen en vrijkomen van eicellen (ovulatie). Clomid is alleen op recept verkrijgbaar.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?

Artsen schrijven een behandeling met Clomid voor aan vrouwen die verminderd vruchtbaar zijn. Een van de mogelijke oorzaken van een verminderde vruchtbaarheid is een moeizame of uitblijvende eisprong. Clomid bevordert een regelmatige eisprong en vergroot zo de kans op het ontstaan van een zwangerschap.

Hoe gebruikt u Clomid?

Slik de tablet door met wat water. Het maakt niet uit of u dit voor of na de maaltijd doet. De tabletten Clomid moeten slechts enkele dagen per maand worden ingenomen. U begint met het innemen van de tabletten op de vijfde dag van de menstruatie. Menstrueert u niet, dan bepaalt de arts wanneer u Clomid moet slikken. Heeft het innemen van Clomid binnen zes maanden niet geleid tot het ontstaan van een zwangerschap, dan heeft het geen zin om dit geneesmiddel te blijven gebruiken.

Dosering

Tenzij de arts anders adviseert, is de gebruikelijke dosering van Clomid als volgt:

Volwassenen: eenmaal daags 1 tablet gedurende vijf dagen. Gebruik dit geneesmiddel niet langer dan zes maanden achter elkaar zonder advies van de arts. Wijk niet af van de voorgeschreven dosering en lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Tijdens de behandeling met Clomid kunnen er bijwerkingen optreden, hoewel niet iedereen hier last van krijgt. De klachten die u kunt ervaren, zijn onder andere:

Opvliegers; Gevoelige borsten; Hevige menstruaties; Hoofdpijn; Maagdarmklachten (bijvoorbeeld buikpijn, misselijkheid, braken); Oogklachten (wazig zicht of het waarnemen van blinde vlekken); Duizeligheid of een licht gevoel in het hoofd. Overleg met de arts als u veel last heeft van deze of andere bijwerkingen. In de bijsluiter leest u meer over dit onderwerp.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?

Clomid is niet voor iedereen een geschikt geneesmiddel. Gebruik dit medicijn niet als u:

Overgevoelig bent voor clomifeen of een van de gebruikte hulpstoffen; Lijdt aan een leveraandoening; Last heeft van abnormaal vaginaal bloedverlies; Lijdt aan een vorm van kanker die gevoelig is voor hormonen; Lijdt aan een aandoening van de hypofyse. Heeft u een afwijking aan de eierstokken, een verhoogde concentratie triglyceriden in het bloed of heeft u last van andere gezondheidsproblemen, dan moet u extra voorzichtig zijn met het gebruik van Clomifeen. Overleg met de arts of u dit geneesmiddel kunt innemen. Vertel het de arts ook als u andere medicijnen gebruikt: deze kunnen een wisselwerking hebben met Clomid.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Gebruik Clomid niet als u zwanger bent en uitsluitend op aanraden van de arts als u borstvoeding geeft. Clomid kan soms bijwerkingen als duizeligheid en oogproblemen veroorzaken. Neem geen deel aan het verkeer als u niet scherp ziet of als u last heeft van duizeligheid. Er gelden geen waarschuwingen voor het gebruik van alcohol.

 

Zoek zoekwoorden die verband houden Clomid

Onze producten

Benzac

EUR14.5

Koop nu

Cialis

EUR97.7

Koop nu

Clomid

EUR75

Koop nu

Priligy

EUR100.7

Koop nu

Propecia

EUR103.2

Koop nu

Viagra

EUR87.5

Koop nu

Gratis verzending & RETURN

Gratis verzending op alle bestellingen van meer dan $ 99.

GELD TERUG GARANTIE

100% geld terug garantie.

24/7 ondersteuning

We hebben online en telefonische ondersteuning