Kopen Amlodipine Online

Amlodipine kopen zonder een recept - Online apotheek in Nederland

Amlodipine is een zogenaamde calciumblokker: dit medicijn zorgt ervoor dat de bloedvaten wijder worden, het hart minder zuurstof nodig heeft en de bloeddruk lager wordt.
Rating: 5 sterren, gebaseerd op 5 beoordelingen
Verpakken Prijs Bestellen
Amlodipine 5 mg 84 tabl.Koop nu
Amlodipine 10 mg 84 tabl.Koop nu

Hoe je Amlodipine Te kopen in Nederland?

Amlodipine is een origineel medisch product in massa geproduceerde op de hoogste kwaliteit apparatuur gedocumenteerd door ISO 9001: 2000. De apparatuur en de manieren om de productie van Amlodipine voldoen aan de normen van Good Manufacturing Practices (GMP), die het onderhoud van de kwaliteitsnormen, controle en kwaliteit garantie.

Omdat het een daadwerkelijke behandeling van Hoge Bloeddruk, Amlodipine wordt beschouwd als de belangrijkste product, die de pakketten van verschillende doses en hoeveelheden. De reden om meer eenheden te kopen, is in de grote besparingen, kunt u te maken. Je minder voor elke volgende eenheid betaalt in het pakket. Vaste klanten krijgen 10% korting. Verder is er een mogelijkheid om pillen te krijgen voor niets als een geschenk. Het maken van een bestelling is heel eenvoudig - u kiest voor de eenheden van de benodigde dosering en de hoeveelheid en klik op Koop nu in een respectievelijke lijn.

Amlodipine wordt geleverd in Nederland, zonder vertraging of douane problemen. De verzendkosten van het product wordt uitgevoerd in goed verpakt pakketten die geen informatie over de ontvanger en de inhoud uitgevoerd. Op dezelfde manier wordt toegepast op het rekeningoverzicht van de cliënt die de productnaam bevat.

Wij verzekeren garantie uitzonderlijke fabrikant voor Amlodipine product en voor te stellen als een therapie. Toch raden wij u aan te kopen Amlodipine online alleen in het geval van vaste overtuiging en de diagnose van het hebben van de ziekte en het bewustzijn van de mogelijke bijwerkingen.

In een andere situatie waarin we zeer raden u aan een arts te raadplegen en te informeren over de mogelijke gevolgen. Wij bevestigen dat Amlodipine therapie zal niet schadelijk voor uw gezondheid en welzijn te zijn indien goed en met overeenstemming met de aanbevolen dosering gebruikt. Voor meer informatie over Amlodipine blijven verkennen van aanvullende informatie.

Product informatie Wat is Amlodipine? Waarvoor wordt Amlodipine gebruikt? Gebruik en dosering Bijwerkingen Wanneer mag u Amlodipine niet gebruiken (contra-indicaties) Zwangerschap/borstvoeding Wisselwerking met andere medicijnen Rijvaardigheid Alcohol

 

Wat is Amlodipine?

Amlodipine is een zogenaamde calciumblokker: dit medicijn zorgt ervoor dat de bloedvaten wijder worden, het hart minder zuurstof nodig heeft en de bloeddruk lager wordt.

Waarvoor wordt Amlodipine gebruikt?

Amlodipine wordt voorgeschreven bij een hoge bloeddruk, hartkramp (angina pectoris) en de ziekte van Raynaud.

Gebruik en dosering

Amlodipine moet op een vast tijdstip worden ingenomen. U kunt de tablet het beste 's avonds innemen als u veel last heeft van duizeligheid. Amlodipine is verkrijgbaar in tabletten van 5 en 10 mg. De arts weet welke sterkte u moet gebruiken. De gebruikelijke dosering is eenmaal daags 1 tablet. Volg hierbij altijd het advies van de arts op. Een gemiste dosis kunt u uiterlijk 16 uur te laat alsnog innemen. Neem nooit twee tabletten Amlodipine tegelijk in om de gemiste dosis in te halen. Bij overdosering kan een gevaarlijk lage bloeddruk optreden. Waarschuw bij overdosering altijd een arts.

Bijwerkingen

Over Amlodipine worden de volgende bijwerkingen gemeld:

duizeligheid, slaperigheid, hoofdpijn hartkloppingen, snel blozen maag- en darmklachten oedeem vermoeidheid Raadpleeg de bijsluiter voor een overzicht van andere gemelde bijwerkingen. Overleg met een arts als u last krijgt van ernstige bijwerkingen, of als u klachten krijgt die niet als bijwerking vermeld worden.

Wanneer mag u Amlodipine niet gebruiken (contra-indicaties)

Amlodipine mag niet gebruikt worden indien u allergisch bent voor de werkzame stof amlodipine of een van de hulpstoffen. Verder mag Amlodipine niet worden gebruikt bij:

een zeer lage bloeddruk vernauwing van de aorta-hartklep cardiogene shock hartfalen na een hartaanval Overleg met de arts over het gebruik van Amlodipine als u lijdt aan (een van) deze of andere aandoeningen. Een opsomming van overige contra-indicaties vindt u in de bijsluiter.

Zwangerschap/borstvoeding

Er zijn weinig gegevens over het effect van Amlodipine op een foetus of zuigeling. Overleg met de arts over het gebruik van Amlodipine als u zwanger bent, wilt worden of borstvoeding geeft.

Wisselwerking met andere medicijnen

Er kan een wisselwerking optreden tussen Amlodipine en (onder andere) de volgende medicijnen (zie bijsluiter voor een volledige lijst):

andere bloeddrukverlagende medicatie bepaalde medicijnen tegen hiv Telaprevir (hepatitis C) alfablokkers Informeer de arts of apotheker als u een van deze middelen of andere medicatie gebruikt.

Rijvaardigheid

Omdat Amlodipine bloeddrukverlagend werkt, kunt u zich in het begin van de behandeling duizelig voelen. Meestal verdwijnen deze klachten als u de tabletten een poosje gebruikt. U kunt dan weer deelnemen aan het verkeer.

Alcohol

Alcohol zorgt ervoor dat de bloedvaten wijder worden. Amlodipine doet hetzelfde. Hierdoor kan duizeligheid optreden of versterkt worden. Wees daarom voorzichtig met alcoholhoudende dranken.

 

Zoek zoekwoorden die verband houden Amlodipine

Onze producten

Benzac

EUR14.5

Koop nu

Cialis

EUR97.7

Koop nu

Clomid

EUR75

Koop nu

Priligy

EUR100.7

Koop nu

Propecia

EUR103.2

Koop nu

Viagra

EUR87.5

Koop nu

Gratis verzending & RETURN

Gratis verzending op alle bestellingen van meer dan $ 99.

GELD TERUG GARANTIE

100% geld terug garantie.

24/7 ondersteuning

We hebben online en telefonische ondersteuning